Express Yourselfi - Oratòria per a empreses

Des de presentacions en reunions de negocis fins a discursos en esdeveniments corporatius. Aprèn a parlar amb confiança i seguretat en un curs molt pràctic centrat en resultats.

Sessió individual

Intensiu grupal

Incompany

Online

Cursos i tallers d’oratòria per empreses

PODEM BONIFICAR LA FORMACIÓ VIA FUNDAE

Podem adaptar el contingut a les necessitats de la teva empresa

Elevator Pitch

És un tipus de discurs molt específic que consisteix a explicar de forma breu una idea de negoci, una empresa o un projecte a una audiència. El concepte prové de simular el temps que tarda l’ascensor a pujar mentre estàs amb un inversor o un futur client a dins.

Els assistents aprendran a elaborar i comunicar amb claredat i confiança un Elevator Pitch depenent de la seva audiència tot captant la seva atenció i fent que el seu projecte sigui recordat.

*Formació disponible en català, castellà i anglès

Presentació de projectes

En una empresa la comunicació és clau. Aquest curs va destinat a professionals que volen millorar la seva capacitat de parlar en públic ja sigui per presentar un projecte, una idea o fer un discurs davant d’una audiència.

Els continguts poden ser excel·lents però si no comuniquem bé el missatge tota la feina anterior no serà reconeguda. En aquest curs explicarem les tècniques clau per poder fer una bona presentació en públic que sigui clara, que es recordi i mostrant seguretat.

*Formació disponible en català, castellà i anglès

La comunicació efectiva en videotrucades

No és el mateix comunicar en persona que a través d’una pantalla i actualment moltes empreses han passat a tenir un elevat percentatge de presentacions i reunions online.

En aquesta formació els assistents aprendran a comunicar eficaçment online, controlant el llenguatge verbal i no verbal per causar un impacte positiu en la seva audiència i sobretot com fer perquè no perdin l’atenció.

*Formació disponible en català, castellà i anglès

Comunicació assertiva

La comunicació assertiva és un estil de comunicació en què expresses les teves idees, sentiments i necessitats de forma directa, segura, tranquil·la i honesta, alhora que ets empàtic i respectuós amb les altres persones.

En aquesta formació entrenarem la conducta assertiva enfront de les conductes de comunicació de diferents estils . Les habilitats específiques que s’entrenen són: Saber dir que no, acceptar i fer crítiques, fer i acceptar lloances , demanar i negar-se a fer favors, desenvolupar pactes viables i expressar sentiments i creences pròpies.

Resolució de conflictes

Hi ha diversos tipus d’estratègies per resoldre un conflicte de manera correcta i eficaç.

En aquesta formació parlarem del que es basa en interessos contraposats, treballarem les claus d’aquest plantejament, el respecte a les persones i les seves opinions per arribar a un acord sense conflictes.

Coaching individual

Les sessions individuals analitzem els punts forts, els punts a millorar i els treballem intensament fins a aconseguir el resultat òptim.

  • És molt adequat per a una propera presentació, esdeveniment o conferència.
  • La pràctica és la clau de l’èxit i amb el “coaching de 1 a 1” s’aconsegueixen grans resultats en poc temps per la seva intensitat.
  • És necessària una formació continua en oratòria per poder pronunciar un discurs improvisat sense previ avís.

Disponible en català, castellà i anglès

Team Building de comunicació

L’objectiu del team building és practicar la comunicació dins l’equip i posar de manifest els encerts i les dificultats que es poden trobar els membres de l’equip i cohesionar-lo.

La metodologia utilitzada serà a partir de la pràctica d’activitats grupals en la qual es trobaran una sèrie de dificultats i una posterior reflexió conjunta per tal de posar en comú l’experiència viscuda.

Ho personalitzem 100% per cada empresa, contacta’ns i elaborarem un team building de comunicació a mida pel teu equip!

Team Building teatral

L’objectiu del team building teatral és la cohesió d’equip a través d’exercicis teatrals en els quals treballem la desinhibició , la confiança, l’expressió oral i corporal, la improvisació i la comunicació.

Ho personalitzem 100% per cada empresa, contacta’ns i elaborarem un team building de comunicació a mida pel teu equip!