Xènia Castelltort

Xènia Castelltort

Fundadora i Trainer

Apassionada del món de l’expressió oral i corporal, actriu de professió, formadora d’oratòria per vocació i emprenedora per casualitat.

Graduada en art dramàtic a Barcelona i especialitzada en Shakespeare a Londres a la Central School of Speech and Drama. Descobrir i viure en altres cultures em sembla el més gran regal i a més d’Anglaterra, vaig viure a Buenos Aires tot formant part d’un festival internacional d’actors on em vaig enamorar del país i la seva gent.

Membre de la JCI Catalunya que em va donar una visió emprenedora i em va endinsar en el món de l’oratòria on vaig esdevenir guanyadora de concursos d’oratòria a nivell nacional i finalista a nivell internacional. Vaig tenir l’honor de ser formadora a Suècia a la European Academy de JCI i de formar part d’una acadèmia de lideratge a Mito, Japó i experimentar la seva cultura des de dins i m’ha donat l’experiència per esdevenir formadora en català, castellà i anglès durant més de set anys.

Míriam València

Míriam València

Psicòloga

Psicòloga de professió, experta en educació emocional i docent per vocació . Creu en el creixement personal i la millora contínua, per això es dedica a ajudar a que cada persona tregui el millor de si mateixa i pugui aconseguir els seus objectius vitals i professionals. La seva passió pel món de les emocions i la manera com gestionar-les correctament, l’han portat a desenvolupar una manera pròpia de treballar i d’ensenyar la manera com les persones es relacionen i de com poden resoldre els seus conflictes.

Xavier Mañé

Xavier Mañé

Actor

Actor de professió, faig de la comunicació l’eix principal de la meva vida professional. Membre de diverses companyies de teatre, participo en una gran varietat de treballs tant teatrals com televisius. Enfoco la meva carrera en la creació, guionització i direcció d’espectacles propis i d’altres companyies. Actualment m’especialitzo en la producció, disseny i direcció de petits i grans esdeveniments. Creatiu, social, comunicatiu i dinàmic, no entenc tots aquests adjectius si no són des del compromís, la responsabilitat, la calma i l’ordre de les coses, eines indispensables per transmetre les meves propostes a la resta de persones.

Carles Casas

Carles Casas

Director i dramaturg

Emmetzinat pel verí del teatre, es forma com a actor teatral a l’acadèmia «Escola D’actors de Barcelona», i en la seva vessant de Cinema a «Set d’Acció d’en Roger Pera» que li obre les portes al gremi de la publicitat. Més endavant, s’especialitza com a docent teatral. Vinculat i instruït en el món del lleure i l’educació, combina les tasques d’ensenyament, amb la seva passió i professió teatral. Assumeix tasques de direcció teatral; amb una variada trajectòria de més de vint anys relacionat amb la interpretació, la direcció i l’escriptura teatral. Realitza creacions originals d’espectacles en diverses companyies de teatre emergents, i és director i productor de la seva CIA pròpia. Comença a escriure d’una forma autodidàctica, evocant tota la creativitat que li bullia en l’interior i més endavant, complementa la formació de dramatúrgia a la «Sala Beckett» de la mà d’autors i autores teatrals reconeguts en el món professional. Per resumir; En Carles…. Estima, sent, viu i batega pel teatre

Elena Trilla

Elena Trilla

Consultora, Formadora i Executive Coach

Em considero una persona curiosa, propera, pràctica i entusiasta. Acompanyo a personas, equips i organitzacions a desenvolupar les seves habilitats per aconseguir els seus objectius. Crec fermament en el potencial que tenim les persones sobre tot quan entrenem la nostra confiança, perquè si, al igual que entrenem el nostre cos, podem entrenar la nostra confiança. Graduada en MBA a la Universitat Oberta de Catalunya, Diplomada en Treball Social, Executive Coaching per la ICF, i Màster Practitioner of Neruo-Lingüistic Programming. Professora d’habilitats directives i lideratge a la UOC,  Membre del Consell UOC Alumni i Membre del Grup Impulsor de la Federació Empresarial del Garraf Penedès.

 

Aina Tomàs

Aina Tomàs

Actriu

Del joc amb les emocions n’he fet la meva professió: actriu. Formada al Col.legi del Teatre de Barcelona, a Eòlia i a la Jacques Lecoq (París). Treballo amb la combinació de l’expressió teatral i gestió emocional adquirida en el màster d’ecologia emocional de la fundació Àmbit i de la tècnica PNL a Synergic (París). Això m’ha portat a poder trenar diferents maneres de comunicar, de comprendre’s i de fer.