QUI SOM?

Xènia Castelltort
Fundadora i Trainer

Apassionada del món de l’expressió oral i corporal, actriu de professió, formadora d’oratòria per vocació i emprenedora per casualitat. Graduada en art dramàtic a Barcelona i especialitzada en Shakespeare a Londres a la Central School of Speech and Drama. Descobrir i viure en altres cultures em sembla el més gran regal i a més d’Anglaterra, vaig viure a Buenos Aires tot formant part d’un festival internacional d’actors on em vaig enamorar del país i la seva gent. Membre de la JCI Catalunya que em va donar una visió emprenedora i em va endinsar en el món de l’oratòria on vaig esdevenir guanyadora de concursos d’oratòria a nivell nacional i finalista a nivell internacional. Vaig tenir l’honor de ser formadora a Suècia a la European Academy de JCI i de formar part d’una acadèmia de lideratge a Mito, Japó i experimentar la seva cultura des de dins i m’ha donat l’experiència per esdevenir  formadora  en català, castellà i anglès durant més de set anys.

Míriam València
Psicòloga i Col·laboradora

Psicòloga de professió, experta en educació emocional i docent per vocació . Creu en el creixement personal i la millora contínua, per això es dedica a ajudar a que cada persona tregui el millor de si mateixa i pugui aconseguir els seus objectius vitals i professionals.  La seva passió pel món de les emocions i la manera com gestionar-les correctament, l’han portat a desenvolupar una manera pròpia de treballar i d’ensenyar la manera com les persones es relacionen i de com poden resoldre els seus conflictes.

Aina Tomàs
Actriu i col·laboradora

Del joc amb les emocions n’he fet la meva professió: actriu. Formada al Col.legi del Teatre de Barcelona, a Eòlia i a la Jacques Lecoq (París). Treballo amb la combinació de l’expressió teatral i gestió emocional adquirida en el màster d’ecologia emocional de la fundació Àmbit i de la tècnica PNL a Synergic (París). Això m’ha portat a poder trenar diferents maneres de comunicar, de comprendre’s i de fer.