QUI SOM?

Xènia Castelltort
Fundadora i Trainer

Apassionada del món de l’expressió oral i corporal, actriu de professió, formadora d’oratòria per vocació i emprenedora per casualitat. Guanyadora de concursos d’oratòria, membre del jurat en competicions internacionals de debat, presentadora d’esdeveniments i formadora  en català, castellà i anglès durant més de set anys.

Míriam València
Psicòloga i Col·laboradora

Psicòloga de professió, experta en educació emocional i docent per vocació . Creu en el creixement personal i la millora contínua, per això es dedica a ajudar a que cada persona tregui el millor de si mateixa i pugui aconseguir els seus objectius vitals i professionals.  

Georgina Matamoros
Formadora i col·laboradora

Amant dels mercats internacionals i la gestió de relacions multiculturals, ha assolit experiència en marketing i comunicació gràcies a projectes desenvolupats en diversos països, entre els quals, Alemanya, Guatemala, Taiwan i Finlàndia. Actualment, compagina les seves dos grans passions: el marketing i la formació.

Aina Tomàs
Actriu i col·laboradora

Del joc amb les emocions n’he fet la meva professió: actriu. Formada al Col.legi del Teatre de Barcelona, a Eòlia i a la Jacques Lecoq (París). Treballo amb la combinació de l’expressió teatral i gestió emocional adquirida en el màster d’ecologia emocional de la fundació Àmbit i de la tècnica PNL a Synergic (París). Això m’ha portat a poder trenar diferents maneres de comunicar, de comprendre’s i de fer. 

Express Yourselfi

De tota aquesta experiència,  de controlar el llenguatge no verbal a escena, de passar nervis als inicis, de presentar esdeveniments, i sobretot de les ganes d’ensenyar que es pot millorar per esdevenir un gran orador i gaudir de parlar en públic ha nascut Express Yourselfi.

Missió

Formar persones per esdevenir grans oradors a través de tècniques actorals per tal que puguin gaudir de l'art de parlar en públic ja sigui en català, castellà o anglès

Visió

Ser l'escola d'oratòria de referència de Catalunya

Valors

Passió
Empatia
Gaudir
Constància