QUI SÓC?El meu background

Sóc una apassionada del món de l’expressió oral i corporal, per això vaig elegir estudiar art dramàtic a l’escola Eòlia de Barcelona. Posteriorment em vaig traslladar a Londres per especialitzar-me en Shakespeare per tal de conèixer, i, sobretot expressar, les seves obres en el seu idioma original. Vaig estudiar a la Central School of Speech and Drama i a la  Saturday Drama Academy amb directors de la Royal Shakespeare Company.
Un cop finalitzada la meva etapa a Anglaterra em vaig traslladar a Argentina on vaig assistir al «Festival Internacional del Actor de Buenos Aires».


El món de la oratòria

El domini de la veu i el llenguatge no verbal, aportat pels estudis d’interpretació, em van portar a interessar-me pel món de la oratòria i de les presentacions en públic, començant a presentar esdeveiments el 2005 fins el dia d’avui, les quals les he realitzat tant a nivell nacional com internacional en català, castellà i anglès.
Em vaig començar a interessar per concursos d’oratòria i debat, dels quals vaig guanyar el concurs d’oratòria de JCI Catalunya el 2007 i el Concurs Europeu de la JCI a Turku (Finlàndia) el 2008. També he estat membre del Jurat en el «International Relations Debate» al New College of Humanities a Londres i concurs de debats nacional entre altres.

Express Yourselfi

De tota aquesta experiència,  de controlar el meu llenguatge no verbal a escena, de posar-me nerviosa als inicis, de presentar esdeveniments, i sobretot de les ganes d’ensenyar que es pot millorar per esdevenir un gran orador i gaudir de parlar en públic ha nascut Express Yourselfi.

Express Yourselfi és una empresa destinada a la formació en oratòria des de totes les seves vessants: presentacions de projectes escolars i universitaris, discursos en públic, elevator pitch per emprenedors i empresaris, formadors que imparteixen seminaris i fins a preparar un discurs per un casament! 

Tot el que faci referència a l’art de parlar en públic t’ajudem a aconseguir-ho amb bons resultats!