L'ESCOLA

L'ESCOLA Express Yourselfi

C/ Hermenegild Clascar 25 - 08720 Vilafranca del Penedès

L’escola d’Express Yourselfi és la casa de l’oratòria ubicada al Penedès. Un espai on aprendre, descobrir, gaudir i experimentar amb la paraula i el cos amb l’objectiu d’esdevenir grans comunicadors. 

De tota aquesta experiència,  de controlar el llenguatge no verbal a escena, de passar nervis als inicis, de presentar esdeveniments, i sobretot de les ganes d’ensenyar que es pot millorar per esdevenir un gran orador i gaudir de parlar en públic va néixer Express Yourselfi.

Missió

Formar persones per esdevenir grans comunicadors i que puguin gaudir de l'art de parlar en públic.

Visió

Ser l'escola d'oratòria de referència de Catalunya

Valors

Passió
Empatia
Gaudir
Esforç

Metodologia Express Yourselfi

Un actor és cos , veu i emoció; un orador també. És per això que utilitzarem tècniques que fan servir els actors, sense fer teatre, per arribar a dominar l’art de parlar en públic.

La pràctica és l’element clau per aconseguir l’èxit. És per això que les sessions són eminentment pràctiques i molt dinàmiques on el protagonista és l’alumne per tal de potenciar les seves virtuts i veure els punts a millorar. 

La importància de la comunicació eficaç

Parlar en públic amb eficàcia i seguretat no només ajuda a crear millors professionals, empreses més competitives o líders capaços d’elaborar discursos persuasius, sinó que també augmenta l’autoestima i confiança personal, potencia les relacions i permet desenvolupar la intel·ligència emocional.

Comunicar bé la idea d’un projecte o servei és clau perquè aconsegueixi tenir èxit. Es pot tenir el millor producte, però si no saps transmetre-ho ni comunicar-ho, ningú acabarà per comprar-lo. Serà una idea més que ha quedat en el bagul de l’oblit. Per a això, el millor és fer una excel·lent preparació, presentar la idea de projecte a potencials clients, escoltar activament les seves opinions i perfeccionar les parts que necessiten millora.