NOTÍCIES

Notícies sobre nosaltres!

Sortim a la premsa Igualadina! Entrevista a la Xènia Castelltort a la secció «Humans de l’Anoia» de La Veu de l’Anoia! On la Xènia a part d’explicar la seva història personal va explicar Express Yourselfi! 

Ens van fer una entrevista a la revista PERSPECTIVA de la Federació Empresarial del Gran Penedès de la qual formem part! La Xènia Castelltort va explicar el projecte d’Express Yourselfi i la feina que fem!

En plena pandèmia vam participar en la Marató formativa online de JCI Catalunya amb el mòdul de com comunicar el teu projecte per impactar! Una gran experiència dins d’un gran programa! Enhorabona JCI Catalunya!

Vam impartir el mòdul del Growing Talent a l’empresa Prat Brands de Valls. Una empresa enfocada a les persones i molt professional. Gràcies per entregar-vos al màximen les pràctiques! Sou uns oradors de Xim-Pum!

Nou servei per Empreses!  Ara tots els cursos d’Express Yourselfi bonificables! Tria el teu curs i consulta’ns!

Vam impartir un cicle de formacions a l’empresa GESCO on els assistents van fer unes presentacions fantàstiques per finalitzar el curs! Gràcies per la vostra entrega i professionalitat! Ja sou uns oradors Xim-Pum!

Molt contenta d’anunciar que formo part del curs Growing Talent amb el módul de «Construcció d’un pitch» amb tres grans dones professionals tals com Laura Ravés, Montse Guals i Ester Barqué.

Final de les sessions d’oratòria per a presentacions en anglès per l’empresa BUFF a Igualada. Foto dels assistents mostrant posicions de poder! #BodyLenguage

Comencem el curs escolar 2019/20 a Cervera! Presentacions orals de TDR als alumnes de batxillerat! 

Xènia Castelltort rep el premi a Millor Formadora del Any 2018 de la Jove Cambra Internacional d’Igualada de la mà de la Presidenta Nacional 2018 Míriam València i de la VP de Formació Ció Senserrich.

Entrevista a la Xènia Castelltort a Ràdio Igualada per promocionar el curs d’habilitats de la comunicació de 30h de durada que es durà a terme a CEINA – Centre de Formació. Podeu escoltar el podcast aquí: 

http://podcast.radioigualada.cat:800/igualadacapital180219.mp3 minut 1:51:00 

Curs a nois i noies d’institut per tal de fer una bona presentació del treball de recerca! Ens encanta treballar amb adolescents i veure com apliquen els coneixaments adquirits al moment i són molt creatius a l’hora de pensar frases d’inici i de xim-pum!

Nou client! VISTAPRINT: Multinacional basada a Barcelona!  Properament començarem el curs!!

Nota de Premsa del Diari de Tarragona explicant el Dia de l’Emprenedor del Sud de Catalunya en el qual he participat com a membre de Jurat. El Diari remarca intervencions meves: 

«Es normal que estemos nerviosos, no pasa nada. La oratoria es cuestión de práctica», intervenía Xènia Castelltort, integrante de la mesa, tras una presentación algo atolondrada.

Terminado el concurso, el público votó. Ganó Orchestra Scientific. «Gran speech, gran presentación. Me ha gustado mucho el inicio y el final, y se nota la implicación y la seguridad que transmites», dijo Castelltort. Eso, y que no era la primera presentación que hacían. Que también ayuda.

Link: https://www.diaridetarragona.com/economia/Vender-un-proyecto-en-tres-minutos-no-es-sencillo-20180626-0066.html