NOTÍCIES

Notícies sobre nosaltres!

Molt contenta d’anunciar que formo part del curs Growing Talent amb el módul de «Construcció d’un pitch» amb tres grans dones professionals tals com Laura Ravés, Montse Guals i Ester Barqué.

Final de les sessions d’oratòria per a presentacions en anglès per l’empresa BUFF a Igualada. Foto dels assistents mostrant posicions de poder! #BodyLenguage

Comencem el curs escolar 2019/20 a Cervera! Presentacions orals de TDR als alumnes de batxillerat! 

Xènia Castelltort rep el premi a Millor Formadora del Any 2018 de la Jove Cambra Internacional d’Igualada de la mà de la Presidenta Nacional 2018 Míriam València i de la VP de Formació Ció Senserrich.

Entrevista a Ràdio Igualada per promocionar el curs d’habilitats de la comunicació de 30h de durada que es durà a terme a CEINA – Centre de Formació. Podeu escoltar el podcast aquí: 

http://podcast.radioigualada.cat:800/igualadacapital180219.mp3 minut 1:51:00 

Curs a nois i noies d’institut per tal de fer una bona presentació del treball de recerca!

Nou client! VISTAPRINT: Multinacional basada a Barcelona!  Properament començarem el curs!!

Nota de Premsa del Diari de Tarragona explicant el Dia de l’Emprenedor del Sud de Catalunya en el qual he participat com a membre de Jurat. El Diari remarca intervencions meves: 

«Es normal que estemos nerviosos, no pasa nada. La oratoria es cuestión de práctica», intervenía Xènia Castelltort, integrante de la mesa, tras una presentación algo atolondrada.

Terminado el concurso, el público votó. Ganó Orchestra Scientific. «Gran speech, gran presentación. Me ha gustado mucho el inicio y el final, y se nota la implicación y la seguridad que transmites», dijo Castelltort. Eso, y que no era la primera presentación que hacían. Que también ayuda.

Link: https://www.diaridetarragona.com/economia/Vender-un-proyecto-en-tres-minutos-no-es-sencillo-20180626-0066.html